SC Gorsel 1440X520

BLOG

Istanbul 2
9 Temmuz 2024
İstanbul ve Çevresindeki En Popüler 10 Kamp Alanı

İstanbul ve çevresi kamp tutkunlarını beklemedik sürprizlerle selamlayabilecek yapıdadır. Devasa şehrin her iki yakasında ve özellikle kuzey bölgelerinde çok sayıda kamp alanı bulunur.

Sahil Kamp İstanbul

İstanbul kamp alanları arasında en donanımlılarından birisidir. Sahil Kamp İstanbul Şile ilçesi sınırları içerisinde yer alır. Çadır, karavan, villa ve bungalov tarzı konaklama imkânlarının varlığı hizmet çeşitliliği bakımından değerlidir.

Sahil Kamp İstanbul Kamp Olanakları

Sahil Kamp İstanbul, karavan sahiplerine yönelik olarak sunduğu kamp yeri imkânı ile bilinir. Tesiste ayrıca çadır kiralama hizmeti de sunulmaktadır. Temiz plajında denize girmek, ormanda doğa yürüyüşleri yapmak ve tatilde kafa dinlemek isteyenlerdenseniz şehrin gürültüsünden kaçarak soluğu bu kamp yerinde alabilirsiniz. Tesiste bulunan restoran ve market pek çok ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz donanımdadır.

Sahil Kamp İstanbul Konum Bilgileri

Sahil Kamp İstanbul’da Riva ve Şile arasında yer alan Sahilköy sınırları içerisindedir. Ulaşım imkânları yönünden oldukça avantajlı olduğu söylenebilir.

Kumköy Kilyos Kamp Alanı

İstanbul'a yakın kamp alanları arasında Kumköy Kilyos Kamp Alanı ilk akla gelenlerden birisidir. Sarıyer sınırları içerisinde yer alan Kilyos denizi ve doğasının yanı sıra festival ve yaz eğlencesi dendiğinde ilk akla gelen yerlerden birisidir. Kilyos kamp alanı olarak bilinen bölgede de benzer etkinlikler yapılmaktadır.

Kumköy Kilyos Kamp Olanakları

İstanbul kamp alanları arasında deniz ile ilişkisi iyi olan ve sadece bu sebeple bile tercih edilebilen yerlerden birisidir. Kamp ve çevresinde bulunan işletmelerden sağlanacak olanaklar ile her türlü ihtiyacı gidermek mümkündür. Yaz için daha fazla tercih edilen bir yerdir.

Kumköy Kilyos Kamp Alanı Konum Bilgileri

Sarıyer ilçe merkezine yakın konumda bulunan Kumköy Kilyos Kamp Alanı ulaşım bakımından oldukça avantajlıdır. Hem özel araç hem de toplu taşıma araçlarıyla Kilyos’a ulaşmak kolaydır.

Marmaracık Koyu Tabiat Parkı Kamp Alanı

İstanbul kamp alanları içerisinde Sarıyer sınırlarında yer alan bir başka nokta Marmaracık Koyu Tabiat Parkı Kamp Alanıdır. Marmaracık Milli Parkı Rumelifeneri köyü ile Demirciköy arasında Karadeniz’e bakan muhteşem bir koyda yer alır. İstanbul Marmaracık Kampı içerisinde deniz kenarında bulunan alanda çadır kampı yaygın olarak kullanılır.

Marmaracık Koyu Tabiat Parkı Kamp Olanakları

Sessiz ve sakin bir koyda kafa dinlemek ve doğa yürüyüşleri yapmak için ideal olan kamp yerleri arasındadır. Yakın çevresi işletme açısından zengin olmayan bölgeye ihtiyaçlar yönünden tedbirli gitmeniz gerekir.

Marmaracık Koyu Tabiat Parkı Kamp Alanı Konum Bilgileri

Rumelifeneri Köyü ile Demirciköy arasında kalan Marmaracık Koyu Karadeniz’e bakan muhteşem bir doğal ortama sahiptir. Marmaracık Kampı yeni otoyola ve diğer ulaşım seçeneklerine oldukça kolay erişilebilen bir konumda yer alır.

Fethiye 2
9 Temmuz 2024
Fethiye’nin En İyi Kamp Alanları

Şehrin gürültüsünden ve iş yaşamının stresinden uzaklaşıp doğa ile iç içe huzurlu zaman geçirmenin en ideal yolu tabii ki kamp yapmak. Kamp yerleri ve imkânları bakımından ise ülkemiz tam bir cennet! Ancak ülkemizde özellikle bazı destinasyonlar var ki; karavan ve çadır kampı için unutulması güç büyüleyici anlar yaşamayı vadediyor. Bunlardan biri olan Fethiye, kamp tutkunları için yeşilin her tonunu barındıran el değmemiş ormanları ve kristal berraklığındaki masmavi deniziyle doğanın tüm güzelliklerini bir arada sunuyor. Sabah meltemini teninizde hissederek uyanmak, ormanlardan yayılan çam kokusu eşliğinde serin suların keyfini çıkarmak ve yıldızların altında uyuyarak günü tamamlamak Fethiye kamp alanları sayesinde hayal olmaktan çıkarak gerçeğe dönüşüyor.

Fethiye ve sunduğu kamp alanı olanakları tartışmasız ki muhteşem. Ancak gerek karavan gerekse de çadır kampı gerçekleştirmek bazen zahmetli bir hal alabiliyor. Karavanın toprak ve engebeli yollarda zorlanması ya da çadır kurmanın zaman alıcı ve meşakkatli bir iş olması kamp tutkunlarını bezdiren güçlüklerden sadece birkaçı. Bu sorunun en etkili çözümü ise pick-up araçlara uygun şekilde dizayn edilen yeni nesil modüler yaşam kabini: Stork Camper. Karavan konforunu ve daha fazlasını pick-up aracınızda yaşamanıza imkân tanıyan Stork Camper’ınız hazırsa Fethiye’nin en iyi kamp alanlarını değerlendirerek macera ve eğlence dolu rotanızı oluşturmaya başlayalım!  

Sea Valley Bungalows

Fethiye yeşilin maviyle buluştuğu eşsiz güzellikte koylarıyla meşhur. Bunlardan biri de Kabak Koyu. Kabak Koyu kamp yerleri doğanın ve denizin tadını doyasıya çıkarmak isteyenler için birçok seçenek sunuyor. Sahip olduğu imkânlar ile doğanın kucağında konforu ve rahatlığı vadeden Sea Valley Bungalows, Kabak Koyu kamp alanları arasında öne çıkıyor. Etrafı çam ormanları ile çevrili olan Sea Valley Bungalows, eşsiz deniz manzarasıyla da kendine hayran bırakıyor. Çadır kampının yanı sıra şirin bungalov evlerinde konaklama imkânı da bulunan tesis, restorandan yüzme havuzuna kadar birçok olanaktan da faydalanma fırsatını konuklarına sunuyor.

Sea Valley Bungalows Kamp Olanakları

      Plaj

      Açık yüzme havuzu

      Ücretsiz şezlong ve şemsiye

      Konaklayanlar için ücretsiz açık büfe kahvaltı

      Ücretli öğle ve akşam yemekleri

      Restoran

      Alkollü ve alkolsüz içeceklerin sunulduğu bar ve plaj bar.

      Market

      Duş / WC

      Ücretli çamaşır yıkama hizmeti

      Elektrik / Wi-Fi

      Bilardo, langırt ve masa tenisi

Sea Valley Bungalows Konum Bilgileri

Kabak Koyu’nun eşsiz güzelliklerini deneyimleme imkânı sunan Sea Valley Bungalows, Faralya Mahallesi’nde bulunuyor. Kelebekler Vadisi’ne 9 km uzaklıkta bulunan tesis, D-400 Karayolu’na ise 35 km mesafede.

Mandala Camping

Fethiye çadır kampı söz konusu olduğunda Kabak Koyu’ndan hemen ayrılmak mümkün değil. Farklı imkânlar sunan birçok kamp alanına ev sahipliği yapan Kabak Koyu bu özelliği ile rakipsiz. Kabak Koyu’nda yer alan kamp alanlarından bir diğeri ise Mandala Camping. Doğrudan plaj üzerinde bulunmayan ama onun yerine Kabak Koyu’nun nefes kesici manzarasını panoramik bir şekilde izleme imkânı sunan Mandala Camping, zeytin, çam ve meyve ağaçlarıyla bezenmiş bir kamp alanı sunuyor. Mandala Camping kumsalda bulunmaması rağmen Kabak Plajı’na ulaşmak için kamp alanından kısa bir yürüyüş gerçekleştirmek yeterli. Doğanın kucağında sessiz, sakin ve huzurlu bir tatil arayışı içerisinde olanları bekleyen tesis, hem çadırda hem de bungalovda konaklama imkânı sunuyor.   

Mandala Camping Kamp Olanakları

      Açık yüzme havuzu

      Güneşlenme terası

      Bahçe ve piknik alanı

      Ücretsiz kahvaltı

      Restoran

      Cafe / Bar

      WC / Duş

      Elektrik / Wi-Fi

Mandala Camping Konum Bilgileri

Mandala Camping de Kabak Koyu Faralya Mahallesi’nde yer alıyor. Kabak Plajı’na 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunan tesis, orman içerisindeki eşsiz konumu ve muhteşem manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Katrancı Orman Kampı

Ormanın denize iyice sokulduğu eşsiz güzellikteki konumu ile doğa ve kamp tutkunlarına kendine aşık eden Katrancı Koyu, Fethiye kamp alanları dendiğinde akla ilk gelen yerlerden biri oluyor. Bu koyda yer alan Katrancı Orman Kampı, hem serin sularda rahatlama hem de ağaçların gölgesinde dinlenme imkânını bir arada sunuyor. İnce kumlardan oluşan sahili ve sığ denizinden dolayı çocuklu ailelerin de gözdesi olan Katrancı Orman Kampı bünyesinde çadır ya da karavan kampı gerçekleştirmek mümkün. Piknik alanları ve kamp yaparken bile ev konforu sunan olanakları ile dikkat çeken Katrancı Orman Kampı, dalış, olta balıkçılığı ve doğa yürüyüşleri gibi tatilin keyfine keyif katan aktivitelere de ev sahipliği yapıyor. 

Katrancı Orman Kampı Kamp Olanakları

      Plaj

      Şezlong ve şemsiye

      Piknik alanı / piknik masaları

      Mangal alanı

      Restoran

      Kafeterya / Büfe

      Market

      Buzdolabı kiralama

      Duş / WC / Soyunma kabinleri

      Elektrik / Wi-Fi

Katrancı Orman Kampı Konum Bilgileri

Fethiye ilçe merkezine 15 km mesafede yer alan Katrancı Orman Kampı’na hem kara hem de deniz yoluyla ulaşmak mümkün. Özel aracınızla ise Muğla yolunu takip edip Yanıklar’a, daha sonra ise tabelaları izleyerek Katrancı Koyu’na ve tesise ulaşabilirsiniz.

Kelebekler Vadisi Kamp Alanı

Hem yerli hem de yabancı turistlerin gözdesi olan doğa harikası Kelebekler Vadisi, sarp kayalarla çevrili özel konumundan dolayı saklı cennet olarak anılıyor. İsmini barındırdığı 80’den fazla kelebek türünden alan vadi, birinci dereceden doğal sit alanı olarak kabul edildiği için sadece belirli bir alanında kamp yapılıyor. Bu alanda yer alan ve kamp yapmak için tek seçenek olan Kelebekler Vadisi Kamp Alanı, çadır kurmanın yanı sıra bungalov evlerde konaklama olanağına da sunuyor. Ancak tesis bölgenin hassas konumundan dolayı birçok kısıtlamaya sahip. Dolayısıyla Kelebekler Vadisi Kamp Alanı, alışılan konfor unsurlarından arınıp doğa ile tamamen bütünleşmek isteyenler için mükemmel bir seçenek halini alıyor.       

Kelebekler Vadisi Kamp Alanı Kamp Olanakları

      Plaj

      Açık büfe kahvaltı

      Akşam yemeği

      Balık restoranı

      Alkollü, alkolsüz içeceklerin sunulduğu bar

      Atıştırmalıkların satıldığı snackbar

      Market

      Duş / WC

      Elektrik şarj üniteleri  

Kelebekler Vadisi Kamp Alanı Konum Bilgileri

Fethiye, Ölüdeniz Beldesi sınırları içerisinde bulunan Kelebekler Vadisi Kamp Alanı, Babadağ eteklerinde konumlanıyor. Ölüdeniz merkeze 40 dakikalık mesafede bulunan tesis, Fethiye ilçesine ise 1 saat uzaklıkta yer alıyor. Konum itibarıyla kamp alanına sadece tekne vasıtasıyla ulaşmak mümkün oluyor.

Shiva Camp

Yine Kabak Koyu’ndayız! Kamp yerleri bakımından zengin bir çeşitlilik sunan Kabak Koyu’nda yer alan Shiva Camp, seyrine doyum olmayan manzarası ile ön plana çıkıyor. Kabak Koyu manzarasına hakim konumu ile Shiva Camp, çam ağaçları içerisindeki çadır alanları ve konforlu bungalovları ile hizmet veriyor. Mavi ve yeşilin kavuşmasını en net şekilde izleme olanağı sunan tesisten sahili ulaşmak ise sadece 5 dakikalık bir yürüyüş sonunda mümkün oluyor.

Shiva Camp Kamp Olanakları

      Açık yüzme havuzu

      Havuzda şezlong ve şemsiye

      Ücretsiz kahvaltı

      Ücretli öğle ve akşam yemeği

      Restoran

      Cafe / Havuz bar

      Elektrik / Wi-Fi

      Duş / WC

      Çamaşır yıkama ve kuru temizleme hizmeti

Shiva Camp Konum Bilgileri

Faralya Mahallesi’ne bağlı Kabak Koyu’nda yer alan Shiva Camp alanına Kabak Koyu tekneleri ya da özel araçla ulaşmak mümkün.

Ölüdeniz Beach Camping

Denize sıfır konumda bir kamp alanı arıyorsanız Ölüdeniz Beach Camping tam size göre. Ölüdeniz kamp alanları içerisinde en çok bilineni ve ücretsiz olanı Ölüdeniz Beach Camping, masmavi Ölüdeniz’e karşı altın rengi kumlar üzerinde geçirebileceğiniz eşsiz bir kamp deneyimi vadediyor. Kamp alanı ücretsiz olduğu için sahip olduğu imkânlar da haliyle biraz kısıtlı. Ama söz konusu eşsiz Ölüdeniz ve doğal güzellikleri olduğunda bu tarz ayrıntılara takılmak tabii ki mümkün olmuyor.  

Ölüdeniz Beach Camping Kamp Olanakları

      Ücretsiz plaj

      Plaja yakın market ve restoranlar

      Duş / WC

      Otopark

Ölüdeniz Beach Camping Konum Bilgileri

Ölüdeniz merkeze yürüme mesafesinde bulunan Ölüdeniz Beach Camping, Fethiye ilçesine ise araçla 30 dakikalık uzaklıkta yer alıyor. Kamp alanına özel aracın yanı sıra yarım saat aralıklar ile Fethiye’den hareket eden minibüslerle de ulaşmak imkân dahilinde.

Antalya 2
9 Temmuz 2024
Antalya’nın En İyi Kamp Alanları

Türkiye’nin dünyaca ünlü tatil şehri olan Antalya, lüks otelleri ve tatil köyleri ile yerli ve yabancı turistler açısından önemli bir destinasyon olarak kabul edilir. Şehrin hem doğusunda hem de batısında farklı konsept ve anlayış ile hizmet veren çok sayıda turizm tesisi müşterilerini memnun etmek konusunda biri biriyle yarışır durumdadır.

Bununla birlikte tatil planları yaparken lüks oteller ve tatil köyleri yerine kamp alanı tercih eden ve doğa ile baş başa olmayı seçen kişilere yönelik çok sayıda alternatif de bulunur. Her biri farklı karakteristik özelliği olan Antalya kamp alanları her yaştan kamp tutkunlarına hitap edebilecek çeşitliliktedir.

Olympos Mocamp, Olimpos - Kumluca

Antalya’nın ve hatta Akdeniz’in özel noktalarından birisinde yer alan Olimpos Mocamp bölgede eskiden beri bilinen ve sıklıkla tercih edilen kamp alanlarından birisidir. Kaş çadır kampı konusunda arayışta olanlar için mükemmel bir seçenek olabilir. Hem Antalya hem de Kaş merkezinden ulaşım imkânlarının kolaylığı doğal güzelliğe eklenen mükemmel bir ayrıntı olarak kabul edilebilir.

Olympos Mocamp Kamp Olanakları

Arkasında çam ormanları ve önünde muhteşem Akdeniz manzarasına sahip olan Kaş Olympos Mocamp çadır kamp yerleri arasında en bilinenlerden birisidir. Hemen deniz kenarındaki çadır alanlarının yanı sıra tesisin sunduğu karavan imkânlarından yararlanmak da iyi bir seçenek olabilir.

Kamp sakinlerine elektrik, sıcak su, duş, otopark, market, kafe, bar, restoran gibi imkânlar sunan Olympos Mocamp, temiz plajında şemsiye ve şezlong hizmeti vermektedir. Doğa yürüyüşleri, dağ bisikleti ile tüplü ve tüpsüz dalış imkânları ile öne çıkan tesis en önemli kamp yerleri arasında sayılabilir.

Olympos Mocamp Konum Bilgileri

Kaş İlçe sınırları içerisinde ana karayolu ile deniz kıyısı arasında konumlanan Olympos Mocamp Antiphellos antik kentine 3 km mesafededir. Ayrıca Kekova Batık Şehir ile olan yakınlığı dolayısıyla zengin keşiflere açık bir konumda yer alır.

Mandalina Camping, Beldibi - Kemer

Kemer kamp alanları içerisinde çok tercih edilenler arasında yer alan Mandalina Camping, şehir merkezine olan yakınlığı ile bilinir. Çam ve narenciye ağaçları arasında keyifli bir tatil için mükemmel bir ortam sunar. Çadır kampı imkânının yanı sıra tiny house ve bungalov alternatifleri farklı tercihlere yönelik imkânlar anlamına gelir.

Mandalina Camping Kamp Olanakları

Mandalina Camping Kemer kamp alanları göz önüne alındığında oldukça farklı olan ortamı ile dikkat çeker. Yeşilin orta yerinde ve masmavi denize yakın olması en önemli özelliklerinden birisidir. Market, kafe, bar, otopark, duş, sıcak su, elektrik, restoran, kahvaltı ve akşam yemeği gibi imkânlar kamp sakinlerinin rahat ve konforlu bir tatil geçirmesi için planlanmış hizmetlerdir.

Mandalina Camping Konum Bilgileri

Antalya Kemer karayolunda her iki kente benzer uzaklıkta, Beldibi’nde sahile yakın bir noktada konumlanan tesise ulaşım oldukça kolaydır. Kemer ve Antalya’dan kalkan toplu taşıma araçları ve özel araçlar ile kolaylıkla gidebilirsiniz.

Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı, Çamyuva - Kemer

Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı Antalya kamp alanları arasında özel bir yere sahiptir. Pırıl pırıl bir denizin yemyeşil ormanla olan muhteşem ilişkisi tatil planı yapan çoğu kişi için benzersiz bir manzara olabilir. Kamp alanı ulaşım açısından son derece avantajlı bir noktada yer alır.

Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı Kamp Olanakları

Alacasu Cennet Koyu Kamp alanı doğa yürüyüşü, yüzme, dalma ve gezi tutkunlarına mükemmel olanaklar sunar. Balıkçı teknelerinin uğrak yeri olması dolayısıyla çoğu zaman taze balık bulma imkânı bulunur.

Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı Konum Bilgileri

Kemer Çamyuva bölgesinde deniz kıyısında bulunan kamp alanı ana karayoluna oldukça yakın bir mesafededir.

Kaş Evren Camping, Kaş

Akdeniz’in rüya gibi manzarası eşliğinde hem sahile hem de Kaş ilçe merkezine yakın bir noktada bulunan Kaş Evren Camping Antalya çadır kamp alanları listesinde kendine kolaylıkla yer bulur. Kekova ve Demre gibi merkezlere yakın konumda olması önemli avantajları arasında sayılabilir.

Izmir 2
9 Temmuz 2024
İzmir’in En Popüler 10 Kamp Alanı

İzmir Ege Denizine olan kıyıları ve mükemmel doğal hayata sahip olan yakın çevresi ile tatilcilerin popüler mekânlarının başında gelir. Çeşme gibi gözde tatil beldelerinin yanı sıra çadır, kamp ve karavan tutkunlarına hitap edebilecek çok sayıda yer ilin mükemmel coğrafyasına dağılmış durumdadır.

Gümüldür Orman Kampı, Menderes

Menderes ilçesi Gümüldür Beldesinde bulunan Orman Kampı çam ormanlarında serinlemek ve sakin bir tatil geçirmek isteyenler tarafından rağbet görür. Gümüldür Orman Kampı denize girmek isteyenlere de doğa yürüyüşü yapmak isteyenlere de mükemmel seçenekler sunar. Çam ağaçları altına kuracağınız çadırda rüzgârın sesini dinlemek isterseniz buradan daha iyi olan çok az yer bulursunuz.

Gümüldür Orman Kampı Kamp Olanakları

İzmir kamp alanları arasında oldukça popüler olan Gümüldür Orman Kampı çadır kampı olanağının yanı sıra dileyenlere karavan kiralama imkânı da sağlamaktadır. Tesiste ayrıca WC, duş, restoran, bar, manav, kasap, market, otopark gibi çeşitli olanaklar mevcuttur. Gümüldür kamp alanları içerisinde en donanımlılarından birisi sayılabilir.

Gümüldür Orman Kampı Konum Bilgileri

Gümüldür Orman Kampı belde merkezine oldukça yakın konumda ve anayol ile sahil arasında konumlanmıştır. İzmir, Seferihisar, Menderes, Özdere ve Kuşadası istikametlerinde çalışan toplu taşıma araçları ile kolay ulaşılabilen bir yerdir.

Pissa Koyu, Dikili

Cam gibi denizi, incecik kumu ve muhteşem doğası ile İzmir kamp alanları arasında önemli bir yere sahip olan Pissa Koyu Dikili İlçesi sınırları içerisinde yer alır. Hafta içlerinde nispeten sakin hafta sonlarında ise daha canlı ve kalabalık bir ortama sahip olan Pissa Koyu İzmir’de kamp yapılacak yerler dendiğinde ilk akla gelenlerdendir.

Pissa Koyu Kamp Olanakları

Dikili kamp alanları arasında yer alan Pissa Koyu’nda yeme içme, market, duş ve tuvalet gibi olanaklardan yararlanmak için koydaki tesislerde kamp yapmak yerinde olur. Ancak ince kumlar üzerinde güneşin ve denizin tadını çıkarmak için diğer alanları kullanmak ve buralarda çadır kurmak da mümkündür.

Pissa Koyu Konum Bilgileri

Pissa Koyu Dikili İlçesi sınırları içerisinde Bademli yakınlarındadır. İzmir’in kuzeyinde yer alan kamp alanı Çanakkale yönündeki ana karayoluna oldukça yakın bir konumdadır.

Acar Camping, Foça

Masmavi denizin ve yeşil doğanın keyfini çıkarabileceğiniz kamp yerleri arasında ön sıralarda bulunan Foça Acar Camping İzmir kamp alanları arasında memnuniyetle anılan yerlerden birisidir. Denizinin belirli bir açıklıktan sonra birden derinleşmesi dikkatli olmayı gerektirir.

Acar Camping Kamp Olanakları

Acar Camping kamp olanakları bakımından beklentileri karşılayacak yeterliliktedir. Plaj mobilyalarının yanı sıra elektrik, su, duş, tuvalet, market ve internet gibi hizmetler kamp tutkunlarının güzel vakit geçirmesini sağlar.

Acar Camping Konum Bilgileri

Acar Camping Foça İlçesi sınırları içerisinde ve Güvercin Adasına bakan koyda yer alır. Ulaşım imkânları oldukça iyidir.

Karagöl Tabiat Parkı, Menemen

Karagöl Tabiat Parkı Menemen İlçesi sınırları içerisinde bulunan önemli kamp yerleri arasındadır. Göl kenarında, doğal ortamda, benzersiz bir manzara eşliğinde kamp yapmak istiyorsanız buranın en iyilerden birisi olduğundan emin olabilirsiniz.

Karagöl Tabiat Parkı Kamp Olanakları

Çocuklu aileler için oyun alanlarından elektrik, su ve tuvalete, mangal yerlerinden çadır kamp alanlarına kadar pek çok olanağa sahip olan kamp alanı ücretli sistem ile çalışmaktadır. İzmir karavan kamp arayışında olanlar da buradaki benzersiz doğal ortamın tadını rahatlıkla çıkarabilir.

Karagöl Tabiat Parkı Konum Bilgileri

Karagöl Tabiat Parkı Yamanlar yönünden oldukça zahmetli bir yol ile ulaşılabilen bir konumdadır. Ancak bu zorlu yol onun bakir kalabilmesinin de en önemli sebebi sayılabilir. Yaklaşık 1 saatlik araba yolculuğu muhteşem güzelliklerle baş başa kalmanızı sağlayacaktır.

DJI 0816
31 Temmuz 2023
Off-Road Karavan Kullanmanın Avantajları

Şehir içindeki yaşamdan bir süreliğine uzaklaşmak, doğal bir ortamda vakit geçirmek isteyenler, tatil seçeneklerini daha rahat ve özgür bir yönde kullanabilirler. Doğayla iç içe vakit geçirmek istendiği zaman bazen bir çadır ya da bir karavan yeterli gibi görünebilir. Tabii hem zamandan hem de yerden tasarruf etmek için bazı ekipmanlara da ihtiyaç duyulur. Bu ekipmanlardan biri de off-road karavanlardır.

Diğer karavan türlerine göre daha uygun fiyatlı olan off-road karavanlar, bu noktada maliyet tasarrufu anlamında da kullanıcılarına katkıda bulunur. Şehir gürültüsünden uzak, sakin bir yerde kafa dinlemek isteyenlerin başvurabileceği off-road karavanlar, araçlara ek olarak monte edilebilir. Dolayısıyla off-road karavanlar kullanıcılarına da pek çok avantaj sunmayı da başarırlar. Bu avantajlar arasında ilk olarak dayanıklılık seviyesinin yüksek olması yer alır.

Doğada kamp yapmak ve keyifli vakit geçirmek pek çok insanın arzu ettiği aktiviteler arasında yer alır. Şehirden doğal alana doğru gidilen her an, engebeli araziler ile karşı karşıya kalmak mümkündür. Bu sebeple off-road karavan modelleri, kullanıcılarına dış ortamlara karşı dayanıklılık avantajı sunmaktadır.

Güvenlik ya da hava durumu gibi sebeplerle çadırda vakit geçirmek tercih edilmeyebilir. Bu noktada devreye off-road model karavanlar giriyor. Karavanlar, aşırı sıcak, aşırı soğuk ya da yağışlı havalarda bile kişilere konforlu ortam sunar. Zorlu hava şartlarında rahatlıkla tercih edilebilen off-road karavanlar, açık hava maceralarına uyum gösterirler. Bu nedenle de günümüzde sıkça tercih edilen araçlardan biri haline gelmiştir.

Off-Road Karavan Nedir?

Hemen hemen her yıl, tatil için ayrılan belirli bir zaman dilimindeinsanlar yıl boyu oluşan stresten, gürültüden ve kalabalıktan ayrılmayı iple çekerler. Doğayla iç içe vakit geçirmek, şehirden uzaklaşmak özellikle tatil dönemlerinde daha çok tercih edilir. Böyle zamanlarda kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasite ve dayanıklılığa sahip bir karavan gereklidir. Off-road karavan bu tarz durumlarda, kullanıcıların istek ve ihtiyaçları için özel olarak üretilmiştir.
Çadır kampının konforsuz geldiği bazı zamanlar olabilir. Böyle zamanlarda gereken konforu off-road karavanlar rahat bir şekilde karşılayabilecek kapasitededir. Arazilerin zorluklarına karşı oldukça dayanıklı olan bu karavanlar, maceradan hoşlanan kişiler için oldukça idealdir.

Off-road karavanların sunduğu konfor ortamı, zorlu geçen açık hava tatillerinin doğa olaylarından mümkün olduğunca az etkilenmesine olanak sunar. Bu sayede her bölgede rahatça konaklama ve kamp yapma imkanı sağlanabilir. Yerden yeterli şekilde yükseklik sağlayan bu karavan modeli, doğa koşullarına uygun olması sebebiyle fren açısından da güçlüdür. Engebeli yollara ve dağlık alanlara uygunluk gösteren bu karavanlar, hafta sonu gidilecek kısa bir tatili bile heyecanlı hale getirebilir.

Dayanıklı bir araç yardımıyla kullanılabilen off-road karavanlar, kolay kurulumlarıyla da dikkat çekerler. Araziler için en uygun karavan modeli olan off-road karavan, tozlu yollarda da üstün performans sağlar. Araç arkasına bağlanan karavan, engebeli arazide römorkun çözülmesini imkansız hale getirir. Küçük çaplı geziler, hafta sonu tatilleri ya da uzun süreli tatillerinizde macera yaşamak, kaliteli vakit geçirmek için tercihini off-road karavanlarından yana kullananlar konforun da keyfini sürebilirler.

banner2
24 Temmuz 2023
Türkiye’nin En İyi Kamp Alanları

Türkiye, doğal güzellikleri ve kamp yapmaya imkan tanıyan tesisleri ile kampçılar için vazgeçilmez bir konumda. Kamp yapmayı sevenler için birbirinden güzel alternatif bölgeler bulunan ülkemizde keyifli bir kamp deneyimi geçirmek mümkün. Her mevsim kamp yapılabilecek olan bu kamping alanlarında muhteşem deneyimlere açık olun. Eğer kamp turizmini deneyimlemek istiyor ve pikap bir araç bakıyorsanız Stork Camper markasını tercih ederek işe başlayabilirsiniz. Stork Camper’ın kampçılara uygun bir şekilde takılıp çıkarılabilen özel kabini ile kamp deneyiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Türkiye’de pek çok alanda kamp alanı bulunuyor. Bunun için aşağıdaki yazımızda size yardımı olacak kamp alanlarını bulabilirsiniz.

 

Blog3
24 Temmuz 2023
Stork Camper Modüler Yaşam Kabini, Avusturya “Design Month Graz 2020″de sergilendi
Rectangle 1 (4)
24 Temmuz 2023
Pick-up Karavan Nedir? Neden Tercih Edilmeli?

Pek çok kişi, tatillerini bir karavan ile geçirmeyi düşünmüş, bu hayalle en yakın kamp planının gelmesini iple çekmiştir. Tatilleri çok daha keyifli hale getiren karavanlar birbirinden farklı modellere sahiptir. Karavan modelleri arasında yer alan Pick-up karavanlar ise araç arkasına kurulumu mümkün olan model olarak ifade edilir.

Bu sayede Pick-up karavanı tercih edecek kişinin bu aracı ister otomobil ister yük ister karavan olarak kullanması sağlanır. Tam da bu sebeple Pick-up karavanların çok yönlü araçlar olduğunu söylemek mümkündür. Tercih imkanı sunması sebebiyle çok daha kullanışlı olan Pick-up karavanlar, kamp tutkunlarının her daim imdadına yetişirler. Kolay bir şekilde sökülebilen kabin sistemine sahip olan Pick-up karavan modelleri, araçların arkasında yerini alarak birbirinden eğlenceli tatiller ve kamplar geçirilmesini sağlar. Pick-up karavanları, uygun bir yaşam modülü olarak ifade etmek doğru olacaktır. Kullanıcıların isteğine göre üretilen Pick-up karavanlar da söz konusudur. İstenilen büyüklük ve ölçüde, araç kasasına uyumlu Pick-up karavanlardan biri de Stork Camper’dır. Kullanıcının arzu ettiği ölçülere bağlı olarak üretilen bu karavanlar, aynı zamanda eşsiz bir tasarıma sahiptir. Bu sayede şehrin gürültüsünden uzak, doğayla iç içe bir ortamda, Stork Camper’ın kişiye özel bir şekilde tasarlamış olduğu pick-up karavan modeli ile kaliteli vakitler geçirilebilir.

İlginizi çekebilir: Stork Camper Bing-Bang Sahnesinde

Stork Camper’ın bilinen en önemli faydalarından biri kolay sökülebilmesidir. Kolay sökülebildiği için kullanıcılar zaman tasarrufu yaparken pratik bir şekilde diledikleri gibi seyahat edebilirler. Farklı bir tatil deneyimlemek isteyen kullanıcıların ortak tercihlerinden biri haline gelen Pick-up karavanlar, hoş tasarımlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarırlar. Pick-up karavan ile diğer karavanlar arasındaki farklar nelerdir, neden Pick-up karavan tercih etmelisiniz, biraz daha detaylı açıklayalım.

Pick-up Karavan ve Diğer Karavanlar Arasındaki Farklar Nelerdir?

Sıra dışı tatillerin aranan aracı olarak bilinen karavanlar, kendi aralarında birbirinden farklı gruplara ayrılırlar. Bu karavan gruplarından biri olan Pick-up karavan diğer modellerden farklı özelliklere sahiptir. Pick-up karavanların en büyük farklılığı, bir aracın arkasına monte edilmesidir. Büyük bir karavan almak yerine, araçla uyumlu hale gelecek Pick-up almak her zaman daha faydalı ve kullanışlı olacaktır. Zira, her daim kampa veya tatile gitmek mümkün olmaz. Bu gibi durumlarda aracın kullanımının şehir içinde devam etmesi gerekir. Pick-up karavan tam da bu görevi yerine getirir. Sabit karavanlar gibi olmayan Pick-up karavan alternatifleri, eşsiz manzaralı bir alanda tatil yapmak için en uygun araçlar arasında yer alır. Pick-up karavanları, diğer karavan türlerinden ayıran bir diğer özellik ise kolay sökülebilir olmasıdır. Araç hafta içi iş için kullanabilirken, hafta sonları Pick-up eşliğinde tatil yolunda kullanabilir. Çadır kurma gibi zahmetli kamp tatillerinden uzak duran kişiler, tercihleri Pick-up karavanlardan yana kullandıkları zaman zahmetsiz bir tatilin keyfini çıkarır. Her ne kadar “tatile yaz aylarında gidilir” gibi bir algı olsa dason derece dayanıklı olan bu karavan modeli sayesinde kullanıcılar yılın her ayında rahatlıkla tatil yapabilirler. Bu sebeple zorlu kış aylarına ve hava koşullarına uygun olacak derecede dayanıklı malzemeler eşliğinde üretilmiştir. Peki, bunun haricinde Pick-up karavan almanın avantajları nelerdir?

İlginizi çekebilir: Stork Camper Kimdir?

Pick-up Karavanın Avantajları

Güzel bir tatil geçirmeyi hayal eden kişiler, tercihlerini karavan tatillerinden yana kullanabilir. Böyle durumlarda pek çok kişinin tercihi haline gelen Pick-up karavan modelleri, kullanıcılarına birbirinden farklı çeşitli avantajlar sunarlar. Bu avantajlar arasında, Pick-up karavanların kamyonet gibi araçlara birlikte kullanılabilmesi yer alır. Bir araç arkasına oturtmalı halde olan bu karavan türü, bu sayede kullanıcılarına ergonomik bir tatil keyfi sunar. Görüntü anlamıyla tam bir karavan görüntüsüne sahip olan bu modelin iç kısmı oldukça geniştir. Aile ya da arkadaş grubuyla yapılacak tatiller için de uygun bir seçenek olan Pick-up karavanlar, farklı tasarımlarıyla farklı zevklere ve tercihlere de hitap edebilirler.

Şehir içi kullanıma ek olarak, Pick-up karavanları arazi ortamlarında da rahatlıkla tercih edilebilir. Başarılı sürüş kabiliyeti de sunduğu avantajlar arasında yer alır. Macera seven kişilerin rahatlıkla tercih edebileceği Pick-up karavanlar, yüksek kaliteye sahip modüler yaşam kabinleri olarak adlandırılır. Stork Camper, üretmiş olduğu karavan modellerini kullanıcılarının talebi üzerine de kişiselleştirebilir.

Stork Camper, farklı renk seçeneklerinin söz konusu olduğu Pick-up modellerini, tercih edilen araçlar ile uyumlu hale getirir. Böylece müşteri memnuniyeti ve kabin uyumu da önemsenir. Yalıtım, hafiflik ve aerodinamik yapısı, Pick-up karavanın kullanıcılarına sunmuş olduğu avantajlar arasında yer alır. Pick-up karavanlar, açılabilir ısı yalıtımlı bir tavan paneline sahiptir. Zorlu hava koşullarına karşı geliştirilen tentesi, yıkanabilir ve su geçirmez özelliklerden meydana gelir. Kısa süreli tatillerinizde bile istenen konforu sağlayan Pick-up karavanlar, herkes için son derece kullanışlıdır.