Antalya’nın En İyi Kamp Alanları

9 Temmuz 2024

Türkiye’nin dünyaca ünlü tatil şehri olan Antalya, lüks otelleri ve tatil köyleri ile yerli ve yabancı turistler açısından önemli bir destinasyon olarak kabul edilir. Şehrin hem doğusunda hem de batısında farklı konsept ve anlayış ile hizmet veren çok sayıda turizm tesisi müşterilerini memnun etmek konusunda biri biriyle yarışır durumdadır.

Bununla birlikte tatil planları yaparken lüks oteller ve tatil köyleri yerine kamp alanı tercih eden ve doğa ile baş başa olmayı seçen kişilere yönelik çok sayıda alternatif de bulunur. Her biri farklı karakteristik özelliği olan Antalya kamp alanları her yaştan kamp tutkunlarına hitap edebilecek çeşitliliktedir.

Olympos Mocamp, Olimpos - Kumluca

Antalya’nın ve hatta Akdeniz’in özel noktalarından birisinde yer alan Olimpos Mocamp bölgede eskiden beri bilinen ve sıklıkla tercih edilen kamp alanlarından birisidir. Kaş çadır kampı konusunda arayışta olanlar için mükemmel bir seçenek olabilir. Hem Antalya hem de Kaş merkezinden ulaşım imkânlarının kolaylığı doğal güzelliğe eklenen mükemmel bir ayrıntı olarak kabul edilebilir.

Olympos Mocamp Kamp Olanakları

Arkasında çam ormanları ve önünde muhteşem Akdeniz manzarasına sahip olan Kaş Olympos Mocamp çadır kamp yerleri arasında en bilinenlerden birisidir. Hemen deniz kenarındaki çadır alanlarının yanı sıra tesisin sunduğu karavan imkânlarından yararlanmak da iyi bir seçenek olabilir.

Kamp sakinlerine elektrik, sıcak su, duş, otopark, market, kafe, bar, restoran gibi imkânlar sunan Olympos Mocamp, temiz plajında şemsiye ve şezlong hizmeti vermektedir. Doğa yürüyüşleri, dağ bisikleti ile tüplü ve tüpsüz dalış imkânları ile öne çıkan tesis en önemli kamp yerleri arasında sayılabilir.

Olympos Mocamp Konum Bilgileri

Kaş İlçe sınırları içerisinde ana karayolu ile deniz kıyısı arasında konumlanan Olympos Mocamp Antiphellos antik kentine 3 km mesafededir. Ayrıca Kekova Batık Şehir ile olan yakınlığı dolayısıyla zengin keşiflere açık bir konumda yer alır.

Mandalina Camping, Beldibi - Kemer

Kemer kamp alanları içerisinde çok tercih edilenler arasında yer alan Mandalina Camping, şehir merkezine olan yakınlığı ile bilinir. Çam ve narenciye ağaçları arasında keyifli bir tatil için mükemmel bir ortam sunar. Çadır kampı imkânının yanı sıra tiny house ve bungalov alternatifleri farklı tercihlere yönelik imkânlar anlamına gelir.

Mandalina Camping Kamp Olanakları

Mandalina Camping Kemer kamp alanları göz önüne alındığında oldukça farklı olan ortamı ile dikkat çeker. Yeşilin orta yerinde ve masmavi denize yakın olması en önemli özelliklerinden birisidir. Market, kafe, bar, otopark, duş, sıcak su, elektrik, restoran, kahvaltı ve akşam yemeği gibi imkânlar kamp sakinlerinin rahat ve konforlu bir tatil geçirmesi için planlanmış hizmetlerdir.

Mandalina Camping Konum Bilgileri

Antalya Kemer karayolunda her iki kente benzer uzaklıkta, Beldibi’nde sahile yakın bir noktada konumlanan tesise ulaşım oldukça kolaydır. Kemer ve Antalya’dan kalkan toplu taşıma araçları ve özel araçlar ile kolaylıkla gidebilirsiniz.

Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı, Çamyuva - Kemer

Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı Antalya kamp alanları arasında özel bir yere sahiptir. Pırıl pırıl bir denizin yemyeşil ormanla olan muhteşem ilişkisi tatil planı yapan çoğu kişi için benzersiz bir manzara olabilir. Kamp alanı ulaşım açısından son derece avantajlı bir noktada yer alır.

Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı Kamp Olanakları

Alacasu Cennet Koyu Kamp alanı doğa yürüyüşü, yüzme, dalma ve gezi tutkunlarına mükemmel olanaklar sunar. Balıkçı teknelerinin uğrak yeri olması dolayısıyla çoğu zaman taze balık bulma imkânı bulunur.

Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı Konum Bilgileri

Kemer Çamyuva bölgesinde deniz kıyısında bulunan kamp alanı ana karayoluna oldukça yakın bir mesafededir.

Kaş Evren Camping, Kaş

Akdeniz’in rüya gibi manzarası eşliğinde hem sahile hem de Kaş ilçe merkezine yakın bir noktada bulunan Kaş Evren Camping Antalya çadır kamp alanları listesinde kendine kolaylıkla yer bulur. Kekova ve Demre gibi merkezlere yakın konumda olması önemli avantajları arasında sayılabilir.

Örnekköy Plajı Kamp Alanı Konum Bilgileri

Örnekköy Plajı şehrin her yerinden kolay ulaşılabilen ve iyi bilinen bir noktasında yer alır. Lara bölgesinin en önemli sahillerinden birisidir.

Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı, Kemer

Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı Kemer ilçe merkezine yakın konumu ve oldukça donanımlı yapısı ile hem çadır hem de karavan kampı yapmak isteyenlere hitap eder. Çam ormanlarına sırtını yaslayan ve masmavi denize uzanan kamp alanı hem tekil tatilciler hem de çocuklu aileler için ideal bir ortam sağlayabilir.

Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı Kamp Olanakları

Kemer kamp alanları arasında önemli bir yere sahip olan tesiste tatilinizi geçirmek isterseniz oldukça geniş olanaklardan yararlanabilirsiniz. Karavan ve çadır kiralama seçeneklerinin yanı sıra restoran, kafe, bar, market, sıcak su, duş, elektrik gibi olanaklar ile her türlü beklentiye cevap verebilir.

Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı Konum Bilgileri

Antalya ili Kemer ilçesi merkez Yeni Mahalle bölgesinde bulunan tesisin konumu ve ulaşımı oldukça kolaydır.

Korsan Camping, Olimpos - Kumluca

Olimpos kamp alanları arasında en bilinenlerinden birisi olan korsan Camping büyüleyici Akdeniz manzarası eşliğinde mükemmel tatil imkânları sunar. Dünyaca ünlü Olimpos plajına 10 dk yürüme mesafesindeki kap alanı modern dünyadan uzak, sessiz, sakin ve huzur dolu bir ortam olarak tanınır.

Korsan Camping Kamp Olanakları

Doğa yürüyüşleri ve fotoğraf safarileri konusunda önemli bir nokta olan Olimpos ve çevresinde tatilciler için kullanışlı olanaklar sunan kamp yerinde restoran, kafe, bar, duş, sıcak su, otopark gibi imkânlar mevcuttur.

Korsan Camping Konum Bilgileri

Kumluca ilçesi Korsan Koyu yakınında yer alan Korsan Camping, Antalya merkezine araç ile ortalama 1.5 saat uzaklıktadır.

Rido Camping, Geyikbayırı - Konyaaltı

Bol yeşillik, bol oksijen ve doğal ortam tutkunu iseniz Geyikbayırı Rido Camping tam size göre olabilir. Sarp kayalar arasında yürüyüşler yapabilir ve muhteşem doğayı fotoğraflayabilirsiniz. Sükûnet içerisinde bir tatil için biçilmiş kaftan olan tesis yılın yorgunluğunu atmak için ideal bir yerdir.

Rido Camping Kamp Olanakları

Derede balık tutmak ve yüzmek buradaki en önemli olanaklar arasında sayılabilir. Ayrıca internet, restoran, market, kafe, bar, elektrik, su, duş ve otopark olanakları bulunan kamp alanı yörenin bilinen yerlerindendir.

Rido Camping Konum Bilgileri

Rido Camping Konyaaltı ilçesi sınırları içerisinde ünlü Geyikbayırı bölgesinde yer alır. Toplu taşıma araçları ile ulaşım mümkündür.

Bellerofon Camping, Ulupınar - Kemer

Kişisel, kalabalık arkadaş grubu veya aile ortamı arayışında olmanız fark etmeksizin herkese hitap edebilecek bir yer olan Bellerofon Camping, geniş imkânlara sahip bir kamp alanı olarak tanınır. Muhteşem bir çam ormanından beş dakika yürüyerek sahile ulaşmak her türlü tatil planı için benzersiz bir güzellik sayılacaktır.

Bellerofon Camping Kamp Olanakları

Doğa yürüyüşü, dağ bisikleti turları ile Çıralı, Adrasan, Yanartaş, Olimpos ve Phaselis Antik Kenti gibi özel yerlere kolay ulaşım olanakları oldukça önemlidir. Ayrıca internet, mükemmel plaj, restoran, kafe, bar, çamaşırhane, elektrik, su, buzdolabı, duş ve otopark hizmetleri alanın konforunu arttıran önemli detaylardandır.

Bellerofon Camping Konum Bilgileri

Kemer Ulupınar bölgesinde bulunan Bellerofon Camping Kemer ile Adrasan arasında Çıralı yolu üzerinde yer alır. Çıralı kamp alanları arasında en çok bilinenlerden birisidir.

Köprülü Kanyon Gökçesu Camping, Manavgat

Özellikle rafting tutkunu iseniz bu noktayı tatil planlarına mutlaka eklemelisiniz. Türkiye’nin en çok tercih edilen rafting parkurları arasında olan Köprülü Kanyon ile yakın çevresinin benzersiz güzelliklerini bu tatilde yakından görme fırsatı elde edebilirsiniz.

Köprülü Kanyon Gökçesu Camping Kamp Olanakları

Burada rafting ve kano turlarının yanı sıra rehberli doğa yürüyüşleri ile sarp kayalıklarda manzara fotoğrafçılığı yapabilirsiniz. Ayrıca kaya tırmanma, dağcılık ve fotoğraf safarileri bölgenin benzersiz olanakları arasındadır. Tesiste kahvaltı, internet, restoran, kafe, bar, market, elektrik, su ve duş imkânı da vardır.

Köprülü Kanyon Gökçesu Camping Konum Bilgileri

Tesis Manavgat ilçesi Karabük Köyü Gökçesu mevkiindedir. Hem Antalya’dan hem de Manavgat’tan ulaşım oldukça kolaydır.

Harnup Camping, Kaş

Antalya kamp alanları söz konusu olduğunda Kaş ve Kaş kamp alanları öncelikle akıllara gelir. Bunlar arasında en popüler olanlarından birisi de Harnup Camping’dir.

Harnup Camping Kamp Olanakları

Uçurtma sörfü, kano, doğa yürüyüşü gibi etkinliklerle renklenecek tatilinizde tesisteki kahvaltı ve akşam yemekleri ile internet, çadır kiralama, elektrik, su, ortak mutfak, çamaşırhane, market ve otopark gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Harnup Camping Konum Bilgileri

Kaş Büyük Çakıl Plajı ile komşu olan Harnup Camping için ulaşım imkânları oldukça fazladır. Kamp alanına hem Kaş’tan hem de Antalya’dan kolaylıkla gitmek mümkündür.

İzmir’in En Popüler 10 Kamp Alanı